CBCT: Avantaje pentru medicii dentiști colaboratori ai Centrelor de Radiologie Dentară Digitală Unident

Centrul de Radiologie Dentară Digitală UNIDENT utilizează cea mai avansată tehnologie specifică imagisticii dentare 3D, cu ajutorul căreia oferă imagini CLARE și detalii EXACTE pentru stabilirea unui diagnostic precis și a unui tratament de succes pentru pacienții dumneavoastră. Datorită acestei tehnologii de ultimă oră, veți putea realiza o mai bună diagnosticare, având posibilitatea de a crea tratamente cu abordare multidisciplinară, simulând tratamentul și anticipând rezultatele- 100% sigure.

blank

Care sunt avantajele tomografiei dentare digitale 3D?

 • Permite rotirea imaginii maxilarelor și studierea dinților, oaselor maxilare, a vaselor aflate în grosimea lor, din toate unghiurile posibile;
 • Evită complicațiile severe- hemoragii ce ar putea pune viața pacienților în pericol
 • Furnizează imagini de maximă acuratețe și oferă cartografiere digitală, de la suprafețe milimetrice, până la întreaga suprafață intracraniană- numărul rădăcinilor, forma, numărul canalelor endodontice și formă, permiabilitate, detectare vârfuri de ace endodontice rupte în canale.
 • Analizează densitatea osoasă și simulează reconstrucția osoasă 3D și planul de tratament cu implanturi, dar si  cel protetic- cu coroane  dentare, încă din faza de consultație.
 • Oferă informații cu privire la poziția dintelui în osul maxilar, în realizarea extracțiilor dificile cu dinți incluși
 • Presupune expunere minimă la radiații – cu până la 90% mai puține radiații decât în cazul tomografiilor clasice.
 • Poate fi efectuată pentru verificarea intraoperatorie, în studiile post operatorii și în monitorizarea pacienților ce au realizat o intervenție maxilo-facială.
 • Ajută la diagnosticarea parodontozei, precum și la efectuarea corectă a tratamentelor endodontice. In clinicile Unident toate tratatemente endodontice se realizează pe baza tomografiilor
 • Tomografiile rămân în baza de date a medicului și se lucrează pe baza lor ori de câte ori este nevoie, timp de un an, apoi sunt utilizate pentru compararea și verificarea evoluției tratamentelor.
 • Este o experiență confortabilă pentru pacient, ceea ce oferă o creștere a calității imaginilor 3D obținute.
 • Investigațiile solicitate sunt obținute în cel mai scurt timp, atât în format printat, cât și în format online
 • Programe performante de prelucrare, vizualizare și de stocare a investigațiilor

blank

Alegând unul dintre Centrele de Radiologie Dentară Digitală  UNIDENT drept partener, veți beneficia de training individual personalizat gratuit, suport tehnic permanent, discount la investigații radiologice de control. Beneficiați de întregul sprijin al echipei noastre, atent recrutată și specializată, care are experiența necesară să asigure cea mai bune investigatii radiologice de care aveți  nevoie   dumneavoastră și pacienții dumneavoastră.

Pentru a încuraja calitatea actului medical în avantajul medicilor colaboratori, dar și a pacienților noștri asigurăm un discount de 50 % la investigații radiologice de control. Pacienții clinicilor au gratuitate la aceste investigații. 

Te AScultăm

blank

Investigațiile nu necesită programare dar au prioritate cele telefonice

Centrul de radiologie dentară digitală GALAȚI

Centrul de radiologie dentară digitală TULCEA

Centrul de radiologie dentară digitală BUZĂU

Centrul de radiologie dentară digitală BRAȘOV