Suport Pentru medici

Utilizeaza cea mai avansată tehnologie în imagistică dentară

NVESTIGAȚIILE RADIOLOGICE STAU LA BAZA UNUI DIAGNOSTIC CORECT

Centrul de Radiologie Dentara Digitala Unident utilizeaza cea mai avansata tehnologie specifica imagisticii dentare pentru a reusi sa ofere cea mai inalta rezolutie a imaginii, iar pacientii dumneavoastra sa beneficieze de confort, siguranţă maximă, timp redus de expunere si un minim de radiaţii!

Efectuam întreaga gamă de investigatii radiologice digitale necesare diagnosticului şi tratamentului dentar modern. Medicii colaboratori obţin rapid imagini de  maximă calitate, programe de prelucrare, vizualizare şi de stocare a investigaţiilor, cursuri gratuite periodice,  precum si suport tehnic permanent.

Suntem dedicaţi exclusiv radiodiagnosticului şi serviciilor de imagistică dentară! Echipa  medicala  a fost specializata si are experienta necesara  sa asigure confortul, protecţia şi precizia de care au nevoie pacienţii dumneavoastră. În acelaşi timp, dumneavoastră obţineţi în cel mai scurt timp investigaţiile solicitate, atât în format printat, cât şi în format on-line.

Domeniile de utilizare ale Tomografiei 3D / CBCT
Devenind partenerul nostru puteți beneficia de cele mai bune servicii in domeniul imagisticii și radiodiagnosticului dentar 2D și 3D.

Medicii dentiști parteneri beneficiază de suport permanent, traininguri profesionale, softuri specializate, facilități care contribuie la eficientizarea proceselor de diagnosticare și realizarea planurilor de tratament.
Descarcă de aici cursul de tomografie dentară

Contactează-ne!

Trimite un mesaj și-ți raspundem în cel mai scurt timp

Centrul de radiologie dentară digitală GALAȚI

Centrul de radiologie dentară digitală TULCEA

CENTRUL DE RADIOLOGIE DENTARĂ DIGITALĂ BUZĂU

Centrul de radiologie dentară digitală BRAȘOV

Te AScultăm

blank

Investigațiile nu necesită programare dar au prioritate cele telefonice

Centrul de radiologie dentară digitală GALAȚI

Centrul de radiologie dentară digitală TULCEA

Centrul de radiologie dentară digitală BUZĂU

Centrul de radiologie dentară digitală BRAȘOV