Povestea noastră

Experiență noastră în radiologie dentară începe în anul 2001, an în care am achiziționat primele aparate pentru investigații radiologice, în prima clinică Unident.

” De atunci încă, eu, Dr. Petronela Luca am fost fascinată de lumea pe care o descoperă pentru noi – medicii, razele x și cum  poate medicul dentist deveni, în câteva clipe super erou, pentru pacientul sau. 

Atunci când vezi mai bine, poți trata mai bine sau cunoașterea înseamnă putere sunt deziderate care au stat la baza carierei mele.

Gândindu-ne la beneficiile imediate pe care le pot avea atât pacienții , dar mai ales medicii dentiști, am ales să deschidem mai întâi centre de radiologie dentară digitală și apoi clinici dentare, în mai multe orașe ale țării.

Astăzi suntem alături de medicii dentiști din patru regiuni geografice ale României: Dobrogea, Moldova, Muntenia și Transilvania, zone  în care am  deschis centre de radiologie dentară digitală, dotate cu echipamente performanțe, cu un minimum de radiații.

Asigurăm parteneriate avantajoase, suport permanent și training- uri pentru medicii dentiști, astfel încât, aceștia să poată interpreta corect investigațiile radiologice 3D și să aducă valoare pacienților prin stabilirea unui diagnostic precis și  realizarea unui  plan de tratament predictibil.

Suntem bucuroși că reușim să aducem beneficii imediate, atât pacienților, cât și medicilor colaboratori, și vă multumim ca ați ales serviciile medicare marca Unident”

Experiență de peste 10 ani în radiologie!

Vă asiguram ca eforturile noastre se canalizeaza spre a îmbunatați continuu serviciile radiologice, administrative, manageriale, pentru ca Centrele de Radiologie Dentara Digitala  Unident să fie mereu alegerea voastră.

Te AScultăm

blank

Investigațiile nu necesită programare dar au prioritate cele telefonice

Centrul de radiologie dentară digitală GALAȚI

Centrul de radiologie dentară digitală TULCEA

Centrul de radiologie dentară digitală BUZĂU

Centrul de radiologie dentară digitală BRAȘOV