Un tratament corect pornește de la o investigație de calitate, 3D!

Condiția esențială pentru realizarea unui tratament complex corect este o investigatie radiologică 3D, mai exact o tomografie dentară, minim invazivă, cu acuratețe maximă. Fără aceasta, procesul de diagnosticare și tratamentul pot fi eronate, iar vindecarea pacientului nu poate fi previzibilă.

Tocmai de aceea, în cadrul Centrelor de Radiologie Dentară  Digitală  Unident, oferim o gamă diversificată și completă de investigații radiologice, care pot ajuta medicul specialist în emiterea unui diagnostic corect, dar și pacientul, prin faptul că  dozele de radiații sunt minime și personalizate, în functie de structurile anatomice ale pacientului. Investigațiile radiologice  se efectuează fără programare, iar rezultatele sunt obținute imediat.

blank

Investigațiile radiologice complexe-3D, mai exact tomografiile dentare au o precizie maximă, ajutând medicul specialist să observe TOATE afecțiunile si  anomaliile dentare ale pacientului. În acest fel, acesta are o viziune completă asupra afecțiunii dentare și asupra planului de tratament pe care îl poate implementa, pentru a ajuta la vindecarea rapidă și fără durere a pacientului. Acestea îl ajută pe specialist să vadă în interiorul maxilarului şi mandibulei, pentru a stabili dacă există o cantitate suficientă de os şi dacă densitatea acestuia este optimă pentru inserarea implantului. În plus, îl pot ajută să stabilească exact ce tipuri de intervenții chirurgicale sunt necesare pentru a reabilita rapid și sigur dantura pacientului si functiile dentare.

Mai important decât atât, calitatea unei investigații radiologice 3D îi permite medicului să elimine erorile de diagnostic și să stabileascăun plan eficient pentru reabilitarea orală a acestuia.

blank

Procedurile sunt confortabile și se realizează fără programare, deoarece centrele Unident sunt dotate cu mai multe camere de expunere și cu mai multe aparate radiologice pentru ca timpul de așteptare al pacientului să fie redus. Și pentru a ajuta și mai mult, prelucrarea investigatiilor se face rapid, iar medicul curant le primește rapid, online și poate beneficia de un sistem avansat de interpretare, folosind softurile dedicate pe care i le punem la dispoziție.

Informație digitală complexă, minim invazivă, confortabilă, rapidă. Acestea sunt atributele care definesc o investigație radiologică 3D/ tomografie/ CBCT, condiția de bază a unui tratament reușit.

Pentru detalii, puteți accesa www.radiologie-unident.ro

Te AScultăm

blank

Investigațiile nu necesită programare dar au prioritate cele telefonice

Centrul de radiologie dentară digitală GALAȚI

Centrul de radiologie dentară digitală TULCEA

Centrul de radiologie dentară digitală BUZĂU

Centrul de radiologie dentară digitală BRAȘOV